ENERGETX Vitaliteitstraject

 Wanneer een ENERGETX Vitaliteitstraject?

  • Bij  gebrek aan energie of regelmatige vermoeidheid
  • Bij moeite om op gezond gewicht te komen
  • Bij slecht in slaap komen, een onrustig slaappatroon, en/of regelmatig vermoeid blijven na het wakker worden
  • Bij neerslachtigheid of aanhoudende negatieve stemmingen
  • Bij problemen met ongezonde patronen
  • Bij gebrek aan creatieve energie en daadkracht
  • Bij stressklachten
  • Bij uiteenlopende fysieke klachten
  • En meer...» VITALITEITSTRAJECT STANDAARD
- 3 maanden
- Intake (online of op locatie)
- 8 contactmomenten (online of op locatie)
- Optioneel: ENERGETX Health & Vitality Check  
 

 

» VITALITEITSTRAJECT EXTRA
-    3 maanden 
- Intake (online of op locatie)
- 8 contactmomenten (online of op locatie)
- 12  ENERGETX Activiteiten naar keuze wekelijks
- Optioneel: ENERGETX Health & Vitality Check  
 

 

» VITALITEITSTRAJECT PLUS
-   3 maanden
- Intake  (online of op locatie)
- 12 contactmomenten wekelijks
- 12 ENERGETX Personal Trainingen wekelijks
- Optioneel: ENERGETX Health & Vitality Check  

 

 

Om energieker te worden, beter in je vel komen te zitten, of op gezond gewicht te komen, is niet nodig om een crashdiëet te volgen of zes dagen per week volle bak te gaan sporten. Sterker nog, buiten dat dit vaak ook nog eens ongezond is, ga je dit soort radicale veranderingen ook niet lang volhouden. We hebben te maken met een leefstijl met patronen. Belangrijk dus om de juiste stapjes te leren maken, maar ook om te gaan begrijpen hoe de psychologie achter (blijvende) gedragsverandering werkt.

Met het ENERGETX Vitaliteitstraject werken we op zo'n manier dat het je gemakkelijk gaat lukken om de nodige veranderingen te maken. En het is makkelijker dan je denkt. Want je gaat namelijk niet alleen leren 'welke' stapjes je 'waarom' kunt zetten, en 'hoe' je die stapjes kunt zetten, maar ook waarom je juist wel of niet in staat bent 'om' die stapjes te zetten. We werken op verschillende gebieden om het hele vitaliteitsraderwerk bij jou in gang te zetten, met kleine en op jou persoonlijk afgestemde stapjes. En die hebben dus grotere effecten dan je vaak verwacht. En  ze zijn ook nog eens gemakkelijk vol te houden!

Na de intake (online of bij jou thuis), waarbij jouw doelen en patronen in kaart worden gebracht, gaan we aan te slag door kleine veranderingen te maken in een aantal verschillende belangrijke aspecten die bijdragen aan de algehele vitaliteit, en die ook weer invloed op elkaar uitoefenen. Tijdens het standaard Vitaliteitstraject zijn er gedurende 3 maanden 8 contactmomenten (online of bij jou thuis) om de vorderingen te bespreken en weer nieuwe aanpassingen te maken.   En het is mooi dat je met de handvatten die je krijgt zelfs ook na het traject  kunt doorgaan!

Verder kun je, indien je kiest voor het Vitaliteitstraject Extra, gedurende deze 3 maanden naast deze contactmomenten wekelijks deelnemen aan een   ENERGETX Activiteit   naar keuze als mogelijkheid voor de nodige extra beweegmomenten! 

Wil je toch echt een stap verder? Met het Vitaliteitstraject Plus combineer je het grotere aantal contactmomenten  (geen 8, maar 12) die we wekelijks inplannen met 12 wekelijkse ENERGETX Personal Trainingen! Een intensiever programma dus.

Optioneel bij ieder traject is de ENERGETX Health & Vitality Check. Op deze manier kun je aan de hand van testen en meten een duidelijk beeld krijgen van de verbetering in je gezondheid en vitaliteit van voor en na het traject. Natuurlijk is alleen een enkele test vooraf aan het traject ook mogelijk.

Ik informeer  je vooraf graag over alle mogelijkheden in een vrijblijvend online of telefonisch informatiegesprek!


Kijk hier voor de tarieven


Aanmelden of meer informatie aanvragen over het ENERGETX Vitaliteitstraject!