Over mij

Hoi! Mijn naam is Wander Doornekamp, ik ben 37 jaar en kom uit Purmerend. Van jongs af aan ben ik altijd al met sport, gezondheid en vitaliteit bezig geweest, zowel in het beoefenen (o.a. voetbal, tennis, fitness, en recreatief wielrennen) als qua studie en werk. Na het atheneum begon ik met de docentenopleiding aan de Academie Lichamelijke Opvoeding. Toen ik hiermee moest stoppen vanwege een enkelblessure, besloot ik na mijn propedeuse Culturele en Maatschappelijke Vorming en een studie Filosofie de oude draad in de sport en coaching weer  op te pakken en ben ik verder gegaan met verschillende opleidingen tot Fitnesscoach, Functional Trainer, Groepslesdocent, Mental Coach & Hypnotherapeut, en Leefstijl- & Vitaliteitscoach, en met diverse cursussen en trainingen op uiteenlopende gebieden met betrekking tot vitaliteit op fysiek en mentaal vlak.  En hiermee ga ik ook vrolijk door!

Na ruim 10 jaar voltijd actief te zijn geweest (en nog steeds) als bedrijfsvitaliteits- en -fitnesscoach en health & performance manager bij veel verschillende overheidsinstellingen en bedrijven (heel uiteenlopend van ministeries en accountancykantoren tot aan grote sportmerken) vond ik het tijd daarnaast een nieuwe stap te zetten. Met ENERGETX (nu samen met TALENT Voetbalopleiding & Talentontwikkeling® onderdeel van WD Sport & Coaching) begeleid ik nu zelfstandig ieder op zijn of haar eigen niveau via Personal Training, Duo Training, Small-Group Training, Activiteiten, Vitaliteitstrajecten  , Health & Vitality Checks en verschillend ander maatwerk!   Ik vind het mooi om de kennis door te geven die ik door de jaren heen zelf heb kunnen opdoen, zowel in theorie als door alle ervaring in de praktijk. 

Naast dit alles ben ik veel bezig in het voetbal en in mijn vrije tijd rijd ik onder andere regelmatig graag een stuk op de racefiets en ben ik een enorme wintersportfan!  Maar daarnaast doe ik natuurlijk ook nog genoeg andere dingen dan sporten! Maar daar hebben we het misschien nog wel eens over!

In ieder geval leuk dat je hier terecht bent gekomen! Kijk rustig rond, en als je merkt dat je interesse hebt om ook aan de slag te gaan of vragen hebt, vul dan het   contactformulier    in, en je krijgt zo snel mogelijk een reactie!