ENERGETX Personal Training

Met ENERGETX Personal Training ga je aan de slag via 1-op-1 training! De trainingen kunnen heel algemeen en allround zijn, of zeer gericht, wanneer je wilt werken aan bepaalde doelen, welke kunnen variëren van bijvoorbeeld verandering in lichaamssamenstelling tot zeer sportspecifiek!

De trainingssessies kunnen worden gedaan op verschillende  locaties, zoals natuurlijk in de sportschool, maar ook bij jou thuis, op straat, bij een sportvereniging, of zelfs online! 

De ENERGETX Personal Training kan standaard als enkele training, als serie van 5, of als serie van 10 trainingen worden gedaan. En daarbij kun je kiezen voor trainingen van 60, 45 of 30 minuten!   Uiteraard kan het in bepaalde gevallen nodig zijn een traject op maat te maken.

Voor aanvang bespreken we precies wat jouw wensen zijn, en op welke manier, hoe vaak en hoe lang   de trainingen worden gedaan!

Wil je een trainingsserie combineren met de ENERGETX Health & Vitality Check? Ook dat is mogelijk.


Kijk hier voor de tarieven


Aanmelden voor ENERGETX Personal Training!


Wil je graag trainen, maar wil je dit liever samen met iemand doen? Dat kan met ENERGETX Duo Trainining! Wil je met nog meer mensen samen trainen in een groep van 3 t/m 6? Kijk dan bij de ENERGETX Small-Group Training!